GERSJES ADVOCATEN | Experts in ambtenarenrecht, onderwijsrecht en letselschade  

 

 

 

Welkom bij Gersjes advocaten

   

 

 

Gersjes Advocaten is een laagdrempelig en gespecialiseerd advocatenkantoor. Wij zijn al sinds 1987 actief in Eindhoven.

Met een no-nonsense mentaliteit en met hart voor uw zaak verlenen wij rechtsbijstand op, met name, de volgende rechtsgebieden:

  • ambtenarenrecht;
  • arbeidsrecht;
  • letselschade en 
  • onderwijsrecht.

 

Ook in het verbintenissenrecht en op het terrein van het sociale zekerheidsrecht staan wij echter ons mannetje. 

 

Advies en rechtsbijstand verlenen wij (ook op basis van toevoeging / gefinancierde rechtshulp) aan particulieren, ondernemers en besturen.

 

Bel ons voor een afspraak voor het dagelijks gratis spreekuur of een second opinion.

 

T 040-212 92 45

   
           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ONS KANTOOR

Gersjes Advocaten is een laagdrempelig kantoor. Advies en rechtsbijstand verlenen wij aan particulieren, ondernemers en besturen (ook op toevoegingsbasis/gefinancierde rechtshulp).
Lees verder ››

 

 

AMBTENARENRECHT

Ontslag, reorganisatie, discipliniare maatregelen of een beroepsongeval/beroepsziekte (o.a. PTSS)? Met onze expertise in ambtenarenrecht staan wij garant voor zorgvuldige belangenbehartiging van ambtenaren.

Lees verder ››

 

 

ARBEIDSRECHT

Op het gebied van het arbeidsrecht kunnen wij u onze kennis en ervaring aanbieden bij diverse procedures zoals ontslag, loonvordering, transitievergoeding.

Lees verder ››

 

 

             
 

 

 

 

 

 

 
 

LETSELSCHADE

Bent u slachtoffer geworden van een verkeersongeval, medische fout of bedrijfsongeval? Onze expertise is gegarandeerd door het lidmaatschap van de Vereniging voor Letselschadeadvocaten LSA en van de Vereniging van de Advocaten voor Personenschade ASP.
Lees verder ››

 

 

ONDERWIJSRECHT

Op het terrein van het onderwijsrecht kunnen wij bogen op een ruime ervaring ten aanzien van rechtsbijstand bij alle soorten gerechtelijke-, beroeps- en klachtprocedures.
Lees verder ››

 

CONTACT

Heeft u een vraag, wilt u meer weten of heeft u interesse in ons kantoor? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij bekijken samen met u de mogelijkheden.
Lees verder ››

 

 

 

 
^ Naar boven