ONS KANTOOR

Gersjes Advocaten

 

Gersjes Advocaten is een zeer gespecialiseerd advocatenkantoor in Eindhoven. Wij werken met name op de volgende rechtsgebieden:

  • ambtenarenrecht
  • arbeidsrecht;
  • onderwijsrecht;
  • letselschadezaken en
  • verbintenissenrecht

 

Gersjes Advocaten is een laagdrempelig kantoor. Advies en rechtsbijstand verlenen wij aan particulieren, ondernemers en besturen (ook op toevoegingsbasis/gefinancierde rechtshulp). 

 

De kennis en ervaring op het gebied van letselschade wordt naast de dagelijkse praktijkervaringen gewaarborgd door het lidmaatschap van de LSA, vereniging van letselschadeadvocaten (www.lsa.nl)

 

 

 

en het lidmaatschap van de ASP-Advocatenvereniging, de belangenvereniging voor advocaten die louter slachtoffers van personenschade bijstaan (www.asp-advocaten.nl).

 

Bovendien wordt gebruik gemaakt van de deskundige diensten van een tweetal medisch adviseurs, die staan ingeschreven in het BIG-register; alsmede van arbeidsdeskundigen en rekenbureaus. Ons kantoor is in het bezit van het Keurmerk Letselschade (www.stichtingkeurmerkletselschade.nl).

 

Ook op het terrein van arbeids- en ambtenarenrecht en het onderwijsrecht staan lidmaatschappen van specialisatie-verenigingen garant voor expertise.

 

Gersjes Advocaten is aangesloten bij de Geschillencommissie Advocatuur.

 

 

 

 

     
 

 

Ons kantoor

Gersjes advocaten is in het bezit van diverse Keurmerken en lidmaatschappen
van specialisatie-verenigingen

 
     
         
  Keurmerk verleend aan: ons kantoor   Lid LSA: mr. T.G.M. Gersjes
Asprirant-lid: mevr. mr. Z.M. Mak
  Lid ASP: mr. T.G.M. Gersjes   Lid NVOR: mevr. mr. S.M.M. Teklenburg  
^ Naar boven