Letselschade

Het lidmaatschap van de Vereniging voor Letselschadeadvocaten LSA en van de Vereniging van de Advocaten voor Personenschade ASP waarborgt constante kwaliteit bij de advisering van slachtoffers van verkeersongevallen, bedrijfsongevallen en schade als gevolg van medische fouten. Van de diensten van een tweetal medisch adviseurs, welke staan ingeschreven in het BIG-register, wordt voortdurend gebruik gemaakt. Door het bestuur van de Stichting Keurmerk Letselschade is aan het kantoor het Keurmerk Letselschade toegekend en na een recente succesvolle audit verlengd.

Het teamwork van Gersjes Advocaten garandeert (pro)activiteit, bereikbaarheid en expertise. Dat leidt tot tevredenheid bij cliënten!

Onze letselschadeadvocaten maken zo nodig resultaatgerelateerde beloningsafspraken (een voor advocaten toegestane vorm van “no cure no pay”). Daarnaast behandelen we ook zaken op basis van een toevoeging (gesubsidieerde rechtsbijstand).
Dus geen drempels voor slachtoffers die Gersjes Advocaten voor letselschadezaken inschakelen.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 040-212 92 45. Stuurt u liever een e-mailbericht? Dat kan naar het e-mailadres info@gersjesadvocaten.nl . U wordt dan teruggebeld door een van onze letselschadeadvocaten.

Typisch Gersjes Advocaten:
-   wij bezoeken u thuis;
-   het eerste gesprek/advies is altijd gratis;
-   gratis second opinion;
-   wij staan alleen slachtoffers bij;
-   laagdrempelig.

 
PTSS? Een drama!
Gersjes Advocaten weet al jaren wat PTSS voor slachtoffers betekent.
Wij zetten snel onze (deskundige) medisch adviseurs in, o.a. met de vraag naar therapeutisch advies.
Lees meer over dit onderwerp in de rubriek Actualiteiten.

 

^ Naar boven